additional
Indkøbsvogn (0)
Indkøbsvogn (0)

Du har endnu ingen artikler i din indkøbsvogn.

« tilbage

Objektbelysning

Objektbelysning

Objektbelysning

Du befinder dig i kategorien objektbelysning fra KS Lys

KS Lys kan levere optimale belysningsløsninger med sin objektbelysning, der findes i nærmest uendeligt mange varianter til alle tænkelige anvendelsesformål. Kategorien er inddelt i 12 underkategorier, så der med den brede palet af lamper til objektbelysning er skabt de bedst tænkelige forudsætninger for at opnå en optimal objektbelysning. KS Lys lægger for alle produkters vedkommende vægt på kvalitet, brugervenlighed, lavt energiforbrug, design, den mest moderne teknik og rimelige anskaffelsespriser.

Inden for kategorien objektbelysning og loftslamper har KS Lys en lang række produkter tilhørende gruppen lamper til montering i loftet i sortimentet. Dette produktsegment spænder lige fra loftslamper til bygninger til E27 lamper og lamper til energisparepærer og ender med den mest moderne LED-teknik – det hele er med.
Kategorien objektbelysning og dekorativ belysning omfatter KS Lys‘ moderne objektlamper i terningform til udendørs belysning. Inden for kategorien objektlamper og lamper til varepræsentationer forhandler KS Lys en række optimale produkter, der finder anvendelse i forbindelse med varepræsentation, reolbelysning m.m.m. KS Lys råder over et omfattende sortiment, der starter med den praktiske stikkontakt-objektlampe til næsten ingen penge og spænder helt over til udstillingslamper med energibesparende LED-teknik.

Kategorien objektbelysning og lamper til indbygning indeholder en stor mangfoldighed af produkter inden for dette segment. Også her ligger KS Lys inde med en lang række forskellige muligheder for objektbelysning, som kan tilpasses til kundernes individuelle behov og krav. Uanset om det drejer sig om klassiske 12V lavvoltslamper med halogenteknik til indbygning, energisparelamper, udladningslamper eller effektiv LED-teknik, byder KS Lys garanteret på en lampe til indbygning til ethvert formål.
Kategorien objektbelysning med kardanophængte lamper er det perfekte supplement til lamperne til indbygning og byder på grund af kardanleddene på endnu flere og mere individuelle belysningsmuligheder til din objektbelysning.

Inden for kategorien objektbelysning og pendeler kan KS Lys tilbyde en serie af hængelamper til objektbelysning. Også her har kunderne valget mellem mange forskellige former for lyskildebestykning.

Kategorien objektbelysning og rasterlamper består af produkter til grundbelysning, i første række til brug på kontorer.
Kategorien objektbelysning og skabslamper dækker over en meget speciel form for objektbelysning, som der er stærk efterspørgsel efter. KS Lys forhandler et bredt udvalg af lamper til belysning af både skabe og underskabe i forskellige variationer, her især med moderne, energibesparende LED-teknik i et filigrant, enkelt design og med en fremragende funktionalitet.

Også kategorien objektbelysning, spejle og billedlamper tjener til at dække et nichebehov, men spekteret er alligevel bredt nok til, at der ikke lades nogen ønsker åbne. Også her satser KS Lys i første række på LED-teknikken for at etablere energivenlige og holdbare belysningsløsninger inden for denne sektor.

I kategorien objektbelysning og fastmonterede lygter byder KS Lys på et stort udvalg af tiltalende udformede lygter og lamper til mange anvendelsesformål, som tjener til at supplere og kombinere grundbelysningen. Kategorien objektbelysning, projektører og spots omfatter mange effektive objektlamper til små penge.

Kategorien objektbelysning og bordlamper runder emnet objektbelysning af og gør det muligt at supplere den eksisterende objektbelysning optimalt med designorienterede bordlamper. Også her satser KS Lys både på de velkendte klassikere med E27 fatning, som man naturligvis alt efter behovet og den personlige smag også kan drive med både gængse energisparelamper og med den moderne og energibesparende LED-teknik.

Hvis det ønskes, er de erfarne medarbejdere, der står for KS Lys‘ gratis belysningsplanlægningsservice, også gerne behjælpelige med at udvælge det rigtige produkt, ligesom de gerne udarbejder et tilbud på objektbelysning, der på bedste vis lever op til dit individuelle behov for objektbelysning.


oo