additional
Indkøbsvogn (0)
Indkøbsvogn (0)

Du har endnu ingen artikler i din indkøbsvogn.

« tilbage

Lysdiode teknik

Lysdiode teknik

Lysdiode teknik

Du befinder dig i kategorien LED- eller lysdiodeteknik fra KS Lys

Lysdioder eller LED’er regnes for fremtiden inden for belysningsteknikken. Der er allerede nu gode grunde til at satse på disse nye, moderne, miljøvenlige, energibesparende og særdeles langtidsholdbare lyskilder. KS Lys lægger størst mulig vægt på kvalitetsprodukter og intelligente belysningsløsninger med lysdiode-(LED-)lamper. Virksomhedens erfarne fagfolk giver gerne gode råd om rigtig og optimal belysning med lysdiodeteknik, og de har mange nyttige tips og ideer parat, når det gælder om at finde frem til, hvor der er god fornuft i at benytte eller skifte over til lysdiodelamper og etablere en effektiv belysning med diodelys, som kræver færre udskiftninger af lyskilderne.

Inden for kategorien lysdiodelamper og udendørs lamper med diodelys råder KS Lys over et omfattende sortiment af lysdiodelamper til udendørs brug. Især til udendørs belysning er der store fordele ved at benytte lysdiodelamper og -lygter, fordi de holder længe, er robuste og ikke påvirkes af vibrationer. KS Lys forhandler alle former for belysningsudstyr med lysdiodelamper til udendørs brug, lige fra jordspydlamper til næsten ingen penge, som kan benyttes til illuminering af buske, veje, havebassinet mv., via moderne væglamper til montering på og under puds til spots og projektører til indbygning i gulve og udendørs arealer, alle udstyret med effektive og energibesparende lysdiodepærer.

Inden for kategorien lysdiodelamper og diodelysdekoration forhandler KS Lys en bred palet af produkter til dekoration og accentuering.

Kategorien lysdiode- eller LED-lamper omfatter et bredt sortiment af belysningsudstyr, som ikke lader nogen ønsker stå åbne og byder på de rigtige løsninger med hensyn til belysning til alle formål. Her kan du finde lysdiodeprodukter med topmoderne teknik, smukt design og effektive og energibesparende belysningudstyr på lysdiodebasis. KS Lys forhandler lysdiodelamper til montering i både lofter og på vægge, som spots installeret over puds, som loftslamper, væglamper , ja selv som moderne skrivebords- og standerlamper med lysdiodepærer. Sortimentet omfatter også en billig plug-in stikkontaktlampe og byder dermed på en gunstig tilgang til moderne belysningssystemer med lysdiodepærer. Programmet afrundes af kraftigt lysende power LED-lygter og -lamper, så der skulle virkeligt findes passende produkter til ethvert anvendelsesformål hos KS Lys.

Inden for kategorien lysdiode- eller LED-lyskilder ligger KS Lys inde med et stort antal moderne belysningsløsninger med lysdioder. Især en kategori som retrofit lyskilder bliver stadig mere populære, fordi de i mange tilfælde gør det muligt at erstatte standardlyskilder med energibesparende lysdiode-lyskilder. Kategorien omfatter således LED-lyskilder i alle tænkelige varianter og udførelser, lige fra MR16 LED-lyskilden til 12 V via GU10 højvolt LED-lyskilder til de alsidige E27 lyskilder i PAR20, PAR30, PAR38, A60 universallampen, ES111, QRB m.m.fl. Sortimentet omfatter både kraftige power LED-lyskilder og SMD LED-lyskilder til accentuering. De praktiske LED relamping-kits MR16 fra KS Lys gør det muligt hurtigt og nemt at udskifte lavvoltbelysningen med spots til indbygning og halogenlamper med moderne, energibesparende lysdiodepærer.


oo